Login firme   Inregistrare Firma
Foraje piloti

 

Pilotii sunt elemente de structura reprezentative fundatiilor de adancime care sunt caracterizate printr-un raport mare intre diametru si lungime si executate prin mijloace mecanizate. Firma noastra executa o gama completa de servicii de foraje puturi, foraje orizontale, foraje geotehnice si multe altele. Prin metode precum forare cu tubare, procedeu hidraulic sau forare uscata executam piloti forati.

In cazul metodei de forare cu tubare se deosebesc doua tehnologii: introducerea si extragerea tubului cu utilajul pentru forat si introducerea si extragerea tubului folosind un oscillator.

Procedeul de forare hidraulica cu noroi care poate fi circulatie inversa sau directa. In cazul in care realizati forajul cu circulatie inverse se poate face prin absortie sau aer-lift. In cazul instalatiilor de forare cu circulatie directa noroiul este aspirat si trimis la baza gaurii forate.

Prin metoda de forare uscata sunt desfasurate diverse operatiuni dintre care si saparea, extragerea, descarcarea si introducerea sapei.

Daca sunteti in cautarea unei firme pentru a executa numeroase servicii de  foraje puturi apa, ne puteti contacta la informatiile afisate pe site.